Home Lajme KOSOVË Shëmtuese:”Nata e Shtrigave” fëmijët prishtinas gjuajnë me vezë autobusët urban

Një gjë e pahijshme po ndodh sontr në kryeqytetin e Kosovës, tash e sa vite nën preteks të quajur si “Nata e Shtrigave”.Ata këtë po bëjnë duke gjuajtur autobusët e Trafikut Urban me vezë dhe duke i dëmtuar pronën publike.Një lexues ka dërguar disa fotografi të këtyre autobusëve ku duken të përlyer nga vezët e gjuajtura nga fëmijët prishtinas!