Home Lajme KOSOVË Shfaqen dy vatra të reja zjarri në Bukosh të Suharekës

Në orët e pasdites, sërish janë shfaqur dy vatra të reja të zjarrit në fshatin Bukosh të Komunës së Suharekës.

Përveç Bukoshit, zjarret sërish janë aktive edhe në disa fshatra të Suharekës.


Menjëherë pas shfaqjes se zjarrit janë organizuar banorët e fshatit ku më pastaj kanë arritur zjarrfikësit dhe FSK të cilët kanë arritur ta lokalizojnë zjarrin.


Rikujtojmë se situatë e vështirë nga zjarret është krijuar edhe në Grykën e Rugovës, mirëpo për fat të mire ende nuk ka asnjë viktimë.