Home Lajme KOSOVË Shpend Ahmeti protestën e ndërtimtarëve e cilëson politike

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti në një deklaratë për KTV-në e ka cilësuar protestën politike duke thënë se organizatorët janë të LDK-së dhe se nuk ka arsye për protestë ngase shumicën e kërkesave për lehtësim për të marrë leje i kanë respektuar.

Sipas tij, ndërtimtarët kanë shfrytëzuar punëtorët e tyre duke u thënë se komuna nuk po u jep leje, ndërsa leje mund të marrin sa herë që respektojnë kriteret për ndërtim.

Ai ka thënë se pikërisht udhëheqës si Liburn Aliu i duhen komunës së Prishtinës.

 

KULTURË

0 2774

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...