Home Lajme KOSOVË Sindikata e punëtorëve të KEK-ut paralajmëron protestë para objektit të Qeverisë

Sindikata e Re e punëtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës do të mbajë një protestë më 3 tetor para objektit të Qeverisë së Kosovës.Qëllimi i kësaj proteste është lejimi i tërheqjes së një pjese të trustit pensional.

KULTURË

0 47

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren