Home Lajme KOSOVË Sot hapen Xhamitë në Prizren dhe në gjithë Kosovën

Te nderuar xhemat i Prizrenit, sot, me namaz te drekes, me rekomandim te Myftiut Tërnava, rihapen xhamite per pese kohe duke perfshi edhe namazin e xhumase!

Allahu eshte me durimtaret dhe te drejtet!,ka shkruar kryetari i Bashkësisë Islame në Prizren Besim ef. Berisha

KULTURË

0 45

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren