Home Lajme Sot më 8 gusht, nga ora 17:00, këngëtari i mirënjohur Mozzik do...

Sot do të shpërndahen CD dhe nënshkrime nga këngëtari Mozzik. @mozzik

Ju presim të gjithëve, në Abi Çarshia!

#abicarshia #prizren #kosove

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/758481574917702/