Home Prizreni Online Stoliset Prizreni me flamuj kuq e zi me rastin e festave të...

Nga sot ka filluar stolisja e Prizrenit me flamuj kuq e zi me rastin e 10 Qershorit, Lidhjes Shqiptare të Prizrenit si dhe me rastin e përvjetorit të çlirimit të qytetit të Prizrenit tha për Rtv Besa drejtori i Administratës Osman Hajdari

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/246250206663997/