Home Lajme Të dielën gara e madhe automobilistike në Prizren, merr pjesë edhe Lirim...

Federata automobilistike organizon një garë të madhe që do të mbahet të dielën me 25.10.2020 prej ores 12:00h tek fabrika Liri, ku femije, femra dhe meshkuj do te marrin pjese ne këtë garë.Mysafir special do të jetë Lirim Zendeli, i vetmi vozitës shqiptar i Formula 3 në Evropë.