Home Mysafiri në studio Të drejtat e ish-punëtorëve të tekstilit dhe të lëkurës.

Tema: Të drejtat e ish-punëtorëve të tekstilit dhe të lëkurës.
Mysafirët: Gani Rexhaj (Kryetar i Sindikatave të Punëtorëve të Tekstilit dhe Lëkurëpunuesve) dhe Hysni Gashi (Sindikata e Pavarur).

KULTURË

0 2980

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...