Home Lajme TË MËRKUREN, MË 13 MAJ, PRESIDENTI ERDOGAN NË TIRANË – AGJENDA E...

Me rastin e vendosjes së gurthemelit të Xhamisë së Madhe në Tiranë, më 13 maj 2015 (e mërkurë), Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajjip Erdogan, do të qëndrojë në Tiranë.

Agjenda e vizitës së Presidentit Turk, Rexhep Tajjip Erdogan, në Tiranë

10.30 Pritja në Presidencë

10.35-10.45 Ceremonia e Pritjes Zyrtare Resmi Karşılama Töreni – Foto Familjare

10.45-11.35 Takim kok me kok me Presidentin Bujar Nishani

11.35-12.30 Takime në mes të Delegacioneve

12.30-12.35 Ceremonia e Nënskrimit të Marrëveshjes

12.35-12.55 Konferenca e Përbashkët për Shtyp

13.10-13.35 Takim kok më kok me Kryeministrin Edi Rama

13.40-14.55 Dreka e shtruar nga Kryeministri Edi Rama për nder të Presidentit Erdogan dhe Delegacionit përcjellës

15.00-15.30 Ceremonia e vendosjes së themeleve të Xhamisë me pjesëmarrjen edhe të Presidentit Bujar Nishani

16.00-17.00 Ceremonia e hapjes së xhamisë së Kalasë së Prezës

17.30-18.15 Pjesëmarrja e përbashkët e Presidentit Nishani me Presidentin Erdogan në Fourmin e Përbashkët Afarist Turko-Shqiptar

18.20-18.50 Takimi i Kryetarit të Kuvendit, Ilir Meta, me Presidentin Turk Tajjip Erdogan.

19.00-19.30 Takimi i President Erdogan me kryetarin e partisë më të madhe opozitare, Partisë Demokratike, Lulzim Basha në Hotelin Sheraton.

19.30-19.50 Takimi i Presidentit Erdogan me Kryetarin e Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, Shpetim Idrizi

20.30-22.00 Darka e shtruar nga Presidenti Nishani për nder të Presidentit Erdogan dhe Delegacionit përcjellës