Home Foto Galeri Tortet më të kërkuara dhe aktuale ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave “Sulltan”

🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave “Sulltan” në Prizren lokali i të cilit gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren

Për porosi nr i telefonit 044306517

https://www.facebook.com/Sulltan.Prizren/

KULTURË

0 141

Për nder të 142 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në kompleksin e LSHP,së u hap ekspozita "Personalitetet e Lidhjes Shqiptare...