Home Lajme KOSOVË Trump:Ditë e madhe për paqen në Lindjen e Mesme – Kosova myslimane...

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka bërë një koment në rrjetin social Facebook, pas marrëveshjes së arritur. “Një ditë tjetër e madhe për paqen në Lindjen e Mesme – Kosova me shumicë myslimane dhe Izraeli janë pajtuar për normalizim marrëdhëniesh dhe për vënie të marrëdhënieve diplomatike. Ju lumtë!”, ka shkruar Trump në Facebook.