Home VIDEO TË NDRYSHME Turqia prodhon armë të avancuar kundër dronëve

KULTURË

0 444

Para disa ditëve Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani në një ceremoni solemne dhe të veçantë, në institucionin e presidencës vlerësoi me dekoratën...