Home Foto Galeri U MBAJT “MARSHI I PAQES PËR SREBRENICËN” NË PRIZREN – FOTO

Qindra shqiptar, boshnjak e turq u bënë bashkë sot gjatë Marshimit për Paqe në Prizren në përkujtim të 20 vjetorit të Gjenocidit në Srebrenicë.

This slideshow requires JavaScript.

Similar articles

0 1313

KULTURË

0 444

Para disa ditëve Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani në një ceremoni solemne dhe të veçantë, në institucionin e presidencës vlerësoi me dekoratën...