Home Lajme KOSOVË Ulja e dënimit ndaj Darko Tasiq, banorët e Krushës nesër protestë në...

Banorët e Krushës së Madhe dhe të Vogël, por edhe fshatërat përreth nesër do ta mbajën një protestë para Pallatit të Drejtësisë në Prishtinë.Kjo protestë sipas organizatorëve vjen me thirrjen “Duam Drejtësi”, në shenjë revolte të uljes së dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasiç.“Kjo, për arsye të uljes përgjysëm të dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasic njëri nga kriminelët e luftës përgjegjës për vrasjen, djegien dhe hudhjen në lumin Drini i bardhë të familjarëve tanë të cilët ishin mbledhur nëpër fshat dhe me kamion ishin dërguar tek lumi Dri në Krushë të Vogël.Nisja bëhet në ora 09::00 tek rrethi me autobus dhe me makina private.Ju lus gjithë juve që mund të vini, të veproni konform rekomandimeve të IKSHPK-së”, thuhet në thirrjen e protestës.Protesta do të nis në orën 11:00.