Home Lajme KOSOVË URGJENCA DHE POLICIA JAPIN DETAJE RRETH AKSIDENTIT TË NDODHUR SOT NË AUTOSTRADËN...

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/321855025852146/
Similar articles