Home Lajme BOTË Ushtria turke asgjëson 41 terroristë dhe godet 177 objektiva të DAESH-it (VIDEO)

41 terroristë të organizatës terroriste DAESH janë asgjësuar në ditën e 143-të të operacionit ushtarak “Mburoja e Eufratit”, filluar nën udhëheqjen e Forcave të Armatosura Turke më 24 gusht 2016 për spastrimin e veriut të Sirisë nga elementët terroristë.

 

KULTURË

0 2794

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...