Home Lajme Varroset ish kuvendari Pajtim Kosova, nuk ka asnjë reagim ngushëllues nga Komuna...

Varroset ish kuvendari Pajtim Kosova, nuk ka asnjë reagim ngushëllues nga Komuna e Prizrenit

Sot nga qindra qytetarë është përcjellur për në botën e amshueshme ish kuvendari i Komunes së Prizrenit dhe punëtori i palodhshëm sportiv Pajtim Kosova.
Përveq organizimit fetar për të ndjerin nuk ka patur asnjë organizim institucional apo bile ndonjë ngushëllim në faqet e institucioneve të komunës së Prizrenit përveq atij të KB të Bashkimit.