Home Lajme KOSOVË Vazhdojnë dënimet, 442 tiketa për mosrespektimin e masave anti-covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, kanë shqiptuar 442 në bazë të ligjit Covid-19.Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 683 tiketa trafiku. Ndërkohë, janë raportuar 8 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 aksident trafiku me dëme materiale.