Home Lajme KOSOVË VESELI: HISTORI E VËSHTIRË E PËRPJEKJEVE TË KOSOVËS PËR DEMOKRACI

Kryekuvendari Kadri Veseli ka thënë sot se historia e përpjekjeve të Kosovës për demokraci është e gjatë dhe e vështirë.

Ai këto komente i bëri me rastin e shënimit në Kosovë të Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë me moton “Institucione të hapura – pjesëmarrje qytetare”, njofton Klan Kosova.

“Kemi krijuar institucione dhe kushtetutë me standarde të larta por po mundohemi që të bëjmë standarde të Bashkimit Evropian”.

”Megjithatë kemi shumë për të bërë”, ka theksuar më tej Veseli.

KULTURË

0 2900

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...