Home Lajme Veseli viziton bizneset e vogla dhe të mesme në Prizren që janë...

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, gjatë vizitës në Prizren është ndalur në lagjen Kurillë për të biseduar me sipërmarrësit e bizneseve të vogla e të mesme, dhe gjendjen e tyre ekonomike.Veseli ka thënë se pandemia i ka dëmtuar ata rëndë dhe sot kanë nevojë më shumë se kurrë për ndihmën e qeverisë qendrore, por edhe të pushtetit komunal.Gjatë vizitës në Prizren, u ndala në lagjen Kurillë për të biseduar me sipërmarrësit e kafiterive dhe dyqaneve lidhur me gjendjen e tyre ekonomike. Pandemia i ka dëmtuar ata rëndë dhe sot kanë nevojë më shumë se kurrë për ndihmën e qeverisë qendrore, por edhe të pushtetit komunal.Biznesi i vogël dhe i mesëm është punëdhënësi më i madh në Kosovë dhe Partia Demokratike e Kosovës do të jetë gjithmonë aleat dhe mbrojtës i interesave të sektorit privat. Gjithashtu tërë shoqëria duhet të shqetësohet për situatën e tyre dhe duhet t’u ndihmojmë duke konsumuar e përdorur më shumë prodhime e shërbime vendore.