Home Lajme KOSOVË Vidhen 20 mijë euro në një pikë të Postës së Kosovës

Në zyrën e Postës së Kosovës në rrugën “Skëndërbeu” në Kamenicë, ka ndodhur një vjedhje.Nga kjo pikë postare janë vjedhur 20 mijë euro.

Vjedhjen e ka raportuar punëtori i sigurimit.

Dyshohet se disa persona kanë depërtuar me forcë në brendi të postës dhe kanë vjedhur paratë e gatshme.Në vendin e ngjarjes janë konfiskuar një prerëse elektrike, një pajser dhe një sopat që dyshohet të jenë përdorur në rast