Home Lajme KOSOVË Visar Duriqi: Ata që e kanë porositur këtë sulm duhet ta dinë...

Gazetari Visar Duriqit përmes një postimit te tij ka falënderuar të miqtë e kolegët për interesimin ndaj tij.

Duriqi ka thënë se gjendja e tij është stabile.

Dhe sa i përket sulmit ndaj tij, Duriqi është shprehur se ata që e sulmuan duhet ta dinë që një hunde dhe disa dhemb të thyer nuk e frikësojnë.