Home Lajme KOSOVË Vjosa Osmani i referohet Albin Kurtit: Urdhno kryeministër!

Kreu i LVV-së, Albin Kurti dhe u.d e presidentit, Vjosa Osmani kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashkëpunimit.Nga ana e saj, në fillim të konferencës Osmani i është drejtuar Kurtit si kryeministër.“Fillimisht na falni për ndërrimin e lokacionit… urdhno kryeministër”.“Ne e kemi presidentën, ajo e ka kryer detyrën me përgjegjësi dhe dinjitet”, ka vazhduar tutje Kurti me lavde kundrejt saj.Kurti ka thënë se tani ka shumë punë përpara, porse janë të zellshëm dhe të palodhshëm.

KULTURË

0 82

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209