Home Lajme KOSOVË ZGJEDHJE TË PARAKOHSHME NË UP

Qeveria e Kosovës dhe Ministria e Arsimit kanë marr vendim që Universitetin Publik të Prishtinës ta dërgojnë në zgjedhje të parakohshme.

Vendimi u morr sot gjatë mbledhjes së Qeverisë. Sipas këtij vendimi, UP do t’i nënshtrohet zgjedhjeve në 2-3 muajt e ardhshëm dhe i gjithë procesi pritet të përfundojë më së largu në mars të vitit të ardhshëm, raporton lajmi.net.
Ky vendim Qeverisë vije pas votimit për shkarkimin e rektorit Ramadan Zejnullahut dhe vendimit të MASHT-it për ta kthyer atë në pozitën paraprake./lajmi/

KULTURË

0 2729

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...