Home Prizreni Online Zgjedhjet e parakohshme janë të domosdoshme thonë qytetarët

Qeverinë e drejtuar nga Isa Mustafa disa nga prizrenasit po mendojnë se veq është vonuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme .Kjo për faktin se në qershor ka shumë mundësi Kosova do të shkojë në zgjedhje të parakohshme.Disa nga prizrenasit mendojnë se arsyeja e shkuarjes se vendit në zgjedhje është mosefikasiteti i institucioneve dhe pamundësia për të marrë vendime të mëdha.Lidhur me këtë flasin prizrenasit për mikrofonin tonë.Informacione e sigurta bëjënë me dije se edhe KQZ është deklaruar e gatshme për organizimin e zgjedhjeve,ndonëse e pranojnë se organizimi i zgjedhjeve të parakohshme mbetet sfidë sepse tashmë dihet se organizmi i zgjedhjve të parakohshme ka koston e lartë për buxhetin e Kosovës.Ka pasur edhe të atillë që këtë qeverisje e konsidrojnë si më të sukseshëm në aspektin e zhvillimit ekonomik.Zgjedhjet e parakohshme më së shumti po i kundërshton LDK. Kurse PDK që është parti aktualisht më e madhe në vend kanë thënë se nëse nuk merren vendime të mëdha,atëherë duhet shikuar opsioni i zgjedhjeve, të cilat, sipas kësaj partie,duhet të ndodhin me marrëveshje mes spektrit politikë.E kur kësaj i shtohet një fakt se në Kosovë nga palufta asnjë koalcion nuk e pa përfunduar mandatin kohën të qeverisjes shtohen gjasat se edhe kësaj radhe Kosova të shkojë në zgjedhje të parakohshme.

KULTURË

0 2720

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...