Home Lajme Zhduket një person në Prizren

Një person është zhdukur në Prizren.Rasti është lajmëruar në polici nga babai i tij.“Një mashkull kosovar ka raportuar se djali i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij. Rasti është duke u hetuar”, njofton Policia e Kosovës.