Home Lajme Zhduket një vajzë e mitur në Prizren

Një vajzë e mitur është zhdukur në Prizren.Rastin e ka lajmëruar nëna e të zhdukurës.“Ankuesja ka informuar se e bija e saj, viktima (e mitur), është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”, njofton Policia e Kosovës.Pp