Home Lajme KOSOVË Zhduket një vajzë në Malishevë

Zhduket një vajzë në Malishevë

Një vajzë është zhdukur në Malishevë.
Rasti është lajmëruar nga motra e saj.
“Ankuesja femër K/Shqiptare ka raportuar se motra e saj nuk ishte kthyer në shtëpi dhe nuk dihet vendndodhja e saj”, njofton PK

Rasti është duke u hetuar nga Policia e Kosovës e cila nuk ka dhënë ndonjë detaj tjetër me rastin.

KULTURË

0 2919

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...