Home Lajme KOSOVË Zjarr te Qendra për Mbajtjen e të Huajve në Vranidoll të Prishtinës

Një zjarr ka shpërthyer në fshatin Vranidoll të Prishtinës ku strehohen refugjatët.Sipas Behar Shalës, zjarrfikësit që mori pjesë në aksionin për shuarjen e këtij zjarri, nuk ka asnjë të lënduar nga ky rast.“Sot në ora 5 të mëngjesit ne intervenuam në mënyrë profesionale dhe e lokalizuam -fikëm zjarrin në fshatin Vranidoll, te objekti ku strehohen refugjatët. Për fat të mirë nuk kishte të lënduar”, shkroi Shala krahas publikimit të fotografive.Në Vranidoll është qendra e azilit ku më shumë strehohen migrantë nga Siria që kanë ikur për shkak të luftës.