Home Lajme 🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave...

🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave “Sulltan” në Prizren lokali i të cilit gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren Për porosi nr i telefonit 044306517https://www.facebook.com/Sulltan.Prizren/