Home Lajme KOSOVË 🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️...

🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave “Sulltan” në Prizren lokali i të cilit gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren Për porosi nr i telefonit 044306517https://www.facebook.com/Sulltan.Prizren/