Home Lajme 📣 𝐃𝐞𝐛𝐚𝐭𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤 𝐦𝐞 𝐭𝐞𝐦𝐞̈𝐧 “𝐆𝐣𝐞𝐧𝐝𝐣𝐚 𝐞 𝐩𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐬𝐡𝐦𝐞 𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞𝐯𝐞 𝐣𝐨 𝐬𝐡𝐮𝐦𝐢𝐜𝐞̈...

Komuna e Prizrenit, nesër, më 25 nëntor (e mërkurë) organizon debat publik me temën “Gjendja e përgjithshme e komuniteteve jo shumicë në Komunën e Prizrenit dhe bashkëpunimi”.Ftohen të gjithë anëtarët e komuniteteve jo shumicë, asamblistët nga radhët e komuniteteve, përfaqësuesit e fshatrave të rajonit të Zhupës dhe Podgorës, drejtorët e shkollave nëpër fshatra, koordinatorët e shkollave të qytetit dhe përfaqësuesit e Policisë, shoqërive civile dhe të mediave që të marrin pjesë në këtë debat.Debati publik do të mbahet ne Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha”, në ora 11:00, ndërkaq pjesëmarrja do të jetë e kufizuar në bazë të distancës.Në këtë debat publik të pranishëm do të jenë kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, nënkryetari, Visar Shehu, nënkryetarja për Komunitete, Memnuna Ajdini dhe drejtorët komunalë.