Home Lajme 📣Shtyhet afati i thirrjes për aplikim për subvencionimin e bizneseve

Drejtoria pĂ«r Ekonomi dhe Financa njofton bizneset qĂ« do tĂ« aplikojnĂ« pĂ«r tĂ« pĂ«rfituar nga thirrja publike pĂ«r subvencionimin e bizneseve tĂ« dĂ«mtuar si pasojĂ« tĂ« pandemisĂ« Covid-19, se afati i fundit pĂ«r aplikim Ă«shtĂ« shtyrĂ« deri mĂ« datĂ«n 27.10.2020.KĂ«tu mund tĂ« gjeni vendimin pĂ«r shtyrjen e afatit tĂ« aplikimeve: https://kk.rks-gov.net/…/Njoftim_Shtyhet-Afati….