Home Lajme KOSOVË 22 vite më parë, ra për të mos vdekur kurrë heroi i...

22 vite më parë, ra për të mos vdekur kurrë heroi i betejës së Koshares, luftëtari i cili udhëhoqi betejën për ta shembur kufirin mes shqiptarëve, Agim Ramadani- Katana.

Heroi i kombit, Agim Ramadani ishte një strateg i madh i luftës, dhe një idealist i cili nuk kurseu asgjë për lirinë e vendit.

Në këtë ditë, kujtojmë me pietet edhe dëshmorët tjerë të rënë në Koshare.

Liria të cilën sot e gëzojmë është arritur me mundin, sakrificën dhe gjakun e shumë brezave.

I përjetshëm qoftë kujtimi për komandantin Agim Ramadani, dhe të gjithë dëshmorët e kombit! Lavdi! FL