Home Lajme KOSOVË ADMINISTRATA KOMUNALE E PRIZRENIT PO I ZBATON VENDIMET E QEVERISË MBI 75%...

Drejtori i Administratës në Prizren, Osman Hajdari sot për Rtv ‘’Besa’’ ka theksuar se punonjësit e administratës publike, si dhe personeli i komunës nga sot, sipas kërkesës së qeverisë ata kanë paraqitur në hyrje në komunës posedimin e certifikatës për vaksinimit ku tashmë janë 75 për qind me një dozë të vaksinës kundër COVID-19, përderisa ata tjerëve ua kemi kërkuar që ti bëjnë testet antigjen, ose të sjellin vërtetimet ose dëshmitë se personat e kanë kaluar COVID-19, për t’iu lejuar hyrja në ambientet e punës.