Home Lajme KOSOVË Agnesa Daka nga Suhareka ka nevoj për ndihmë.

Agnesa është 15 vjeqare, vjen nga komuna e Suharekës dhe prej 4 javësh po vuan nga gjendja shëndetësore e saj nëpër spitalet e Kosovës. Gjendja e saj shëndetësore veç sa po vjen e po vështirësohet. Mjekët nga Turkia kanë dhënë shpresa për shërimin e saj. Operacioni ka vlerë të papërballueshme për familjen tonë (rreth 50,000€). Ju lutem, ndihmojeni Agnesën t’i kthehet jetës!

Numri i telefonit të babait të Angesës:
Mehmet Daka 049824886

Numri i xhirollogarisë së babait të Agnesës:
Pro Credit Bank (Mehmet Daka) 1120127083000104

Për dërgesë të hollash nga vendet e jashtme:
IBAN: XK051120127083000104
SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX