Home Lajme KOSOVË Ahmeti deklarohet lidhur me veturën super luksoze: S’e kam blerë dhe s’jam...

“Natyrisht se nuk kam ble e as që jam pronar i ndonjë makine të tillë. Lehtë e verifikueshme. E as nuk jam fshehur. Foto në Kosovë. Kemi qenë me një mik timin nga diaspora i cili është me mu në makinë dhe i cili ka ardhur të votojë”.