Home Lajme Aksident i rëndë në rrugën Prizren Prevallë!

Një aksident trafiku ka ndodhur në rrugën Prizren – Prevallë para orës 9 të mëngjezit në grykën e Lumbardhit lajmërojnë dëshmitarët e rastit në Rtv Besa, akoma nuk dihen shkaqet e aksidentit si dhe për gjendjen e të lënduarve.