Home Lajme KOSOVË Albin Kurti te familja e Rexhep Selimit: Urojmë të lirohet nga burgu!

Lideri i LVV-së, Albin Kurti beson se Rexhep Selimi do të lirohet nga burgu.“Me Vlorën, te Shqipja. Në natën e dytë të Vitit të Ri, urojmë të lirohet Rexha nga burgu. Dhe, i gëzohemi ditëve të mira nga qeverisja e drejtë pas zgjedhjeve të reja”, ka shkruar Kurti ne Facebook.