Home Lajme KOSOVË Albulena Balaj-Halimaj nga Nisma fillon fushatën nga Monumenti i Lirisë dhe shtatorja...

Sot, bashkë me kryetarin Zafir Berisha, njëherit kandidat për deputet dhe kandidatët tjerë nga Prizreni, bëm hapjen e fushatës zgjedhore nga Monumenti i Lirisë dhe shtatorja e Heroit të Kombit, Remzi Ademaj.
Nisma Socialdemokrate do të jetë përherë në mbrojtje të vlerave tona kombëtare.

Nisma Socialdemokrate 121✔️
Me Çlirimtarët!, ka shkruajtur Albulena Balaj Halimaj kandidate për deputete nga Nisma.