Home Lajme Albulena Balaj Halimaj viziton Departamentin e Administratës Pensionale dhe Zyrën e Punësimit...

Sot isha në vizitë në Departamentin e Administratës Pensionale dhe në Zyrën e Punësimit në Prizren, u njoftova nga Drejtorët, Elmi Rrafshi dhe Hajrullah Hoxha me problemet dhe sfidat të cilat janë përballuar gjatë pandemisë punonjësit e këtyre Institucioneve, me kërkesat e pensionistëve dhe qytetarëve të Kosovës.

Në legjislaturën e re do të angazhohem fuqishëm që kërkesat e qytetarëve dhe pensionistëve të Kosovës të realizohen në plotni nga Qeveria e Republikës së Kosovës, ka shkruajtur Albulena Balaj Halimaj.

Hapsirë e sponsorizuar