Home Lajme KOSOVË ARRESTIMET E DJESHME TË KRYETARIT TË OVL-së HYSNI GUCATI DHE NËNKRYETARIT...

https://www.facebook.com/watch/?v=372479867126387&extid=Qz5VO9xNgFQso1UF