Home Lajme Arrestohet në Prizren një person për ngacmim dhe sulm ndaj një miture

Policia ka raportuar se në Prizren ishte ndaluar një veturë ku në të gjendej një burrë dhe një e mitur, që dyshohet se ishte ngacmuar seksualisht.

I dyshuari është dërguar në mbajtje.