Home Lajme KOSOVË Austria ndalon kamionët dhe autobusët kosovarë, nuk i lejon të hyjnë në...

Shteti i Austrisë gjatë ditës së sotshme ka ndaluar çdo autobusë dhe kamionë kosovarë për të hyrë në territor të tyre.Mësojet se çdo autobusë dhe kamion që kishin leje të Kosovës sot është ndaluar nga shteti austriak, edhe pse po kalonin vetën tranzit.Katër kamiona dhe një austobusë mësohet se janë kthyer mbrapshtë.