Home Lajme KOSOVË Avdyli i LDK-së:Mesazhi i Podujevës duhet të lexohet drejtë, mashtrimi e dyfytyrësia...

Dëshpërim të madh nga humbja e zgjedhjeve në Podujevë nuk ka deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli. Sipas tij, mashtrimi e dyftyrësia nuk kanë vend dhe kjo u pa në këto zgjedhje.“Të premten në intervistën “Pa maska” e thash qytetari na ka lexu letrat, po e din per secilin kush është. Mesazhi i Podujevës duhet të lexohet drejtë, mashtrimi e dyfytyrësia ska vend. Koha është që disa me lëshu rrugë” shkruan Avdyli në Facebook