Home Lajme KOSOVË Billusha dhe Poslishta me pritje madhështore përkrah Çlirimtarëve

Kauzën tonë #MeÇlirimtarët në mbrojtje të vlerave kombëtare po e mbështesin gjithë qytetarët anekënd Kosovës, ka shkruajtur Albulena Balaj Halimaj.

Nisma 121
Lena 3
Zafa 5

Hapësirë e sponzorizuar