Home Lajme KOSOVË Blerim Kuçi jep dorëheqje nga pozita e ministrit

Blerim Kuqi ka dhënë dorëheqje nga pozita e Ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit.Arsyet e dorëheqjes së Kuqit nuk dihen ende.IndeksOnline ka kontaktuar Kuçin mirë kontakti me të ka qenë i pamundur.Burimet bëjnë me dije se Kuçi ka ftuar në një takim përshëndetës stafin e tij në orën 11:00.Nga ana e tij, zv.ministri Muharrem Svarqa ka thënë se ende nuk janë njoftuar për dorëheqjen e tij.“Më vjen keq nëse ka jep dorëheqje, por e respektojë pasi është akt personal dhe me çështje personale. Më vjen keq nëse ai ka dhënë dorëheqje pavarësisht arsyeve sepse ne kemi pas bashkëpunim të mirë në dobi të realizimit të programeve në ministri. Nga ana e tij unë jam ftuar në një koktej në orën 11”, ka thënë Svarqa.