Home Lajme KOSOVË Bllokohet rruga Shtërpcë- Prevallë, shemben lisat

Moti i keq me shi dhe borë që kanë rënë pothuajse pa ndërprerë, ka shkaktuar dëme të mëdha në disa qytete të Kosovës.Bora që ka rënë ka rënduar listat që gjenden në magjistralen Shtërpcë- Prevallë, duke e bllokuar rrugën magjistrale.Rënia e lisave në rrugë ka shkaktuar kolona të gjata të veturave, të cilat kanë ngecur si pasojë e bllokimit të rrugës.