Home Lajme KOSOVË Burdushi ia kërkon shtetit 10 milionë euro dëmshpërblim, kjo është arsyeja

Hysri Peqani, ka dorëzuar një kërkesë në KGJK, dhe ka paditur një person për dëshmi të rrejshme.Kërkesat e tij për kompensim, prekin milionat.E këtë kërkesë, Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi” e dorëzoi të martën në Këshillin Gjyqësor të Kosovës.Përmes saj, Burdushi po i kërkon dëmshpërblim plot 7 milionë euro, me arsyetimin se është mbajtur në paraburgim pa bazë, dhe i është shkaktuar dëm material, raporton t7.Në fakt kjo aktakuzë ndaj Hysri Peqanit ishte parashkruar, dhe për këtë ka një aktvendim të Gjykatës Themelore në Prizren.Rasti ka ndodhur në vitin 2014.